Lukijat

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

VAIKKA OVAT MYÖHÄSSÄ, TULEVAT NE KUITENKIN.

Tuntuu että kaikki on myöhässä, vaikka kevät on ollut lämmin.

Eilen maalasimme taloa, isäntä tuolla korkealla, minä matalalla, että uletuin maasta päin maalaamaan. Minusta ei ole korokkeelle kiipeäksi.


On nuo kuusen kerkät tosi kauniita näin keväällä, niistä voisi tehdä vaikka teetä, jota en kuitenkaan koskaan ole kokeillut enkä maistanut.
Tuija pensaat saivat väistyä kukkatarhasta, ei niistä ollut enään kuin heitettäväksi. Niiden tilalle ostin vedenpisaroita, sellaisia vanhanaikaisia jotka pitäisi olla monenvuotisia.

Siinä ne ovat pieniä, toivon että kasvavat suureksi, tarhaan istutin lisäksi vielä kesäkukkia joita tässä kuvassa näkyy, marketta, hopealanka ja muratti.

Tuomi kukkii nyt vasta oikein kunnolla yhdessä koristeomapuun kanssa. Oikeat omenat ovat vielä nupussa.


Tämäkin viime vuonna meinas hävitä vallan tarhoistani pois. Onneksi sain jostakin pelastettua, ja nyt se on vähän levinnyt.

Tein muutaman kortin. Tämä väline on sitten kätevä noiden pienten strassien laittamiseen.
Olen ostanut sen Keskiseltä, ihmettelen vain mitenkä olen pärjännyt ilman tuota vempaita.


tässä kummatkin päät. tolla pienellä laitoin noita kuvassa olevia strasseja.Olen lukenut vinkin noiden laitosta. Kasta nuppineulan teräpää liimatäplään ja nosta sillä strassi paikoilleen. On muuten hyvä konsti, silti toi vempain voittaa !!!!

Tähän korttiin laittelin koristeeksi vähän enemmän strasseja, kun oli mukava väline käytössä. Laitoin ensin liiman ja sen jälkeen koristeet.Nyt jätän teidät rauhaan tekstilläni sekä kuvillani.
Päivä on mennyt sukkelaan kello on nyt jo 19,30 ja kait sitä pian saa mennä nukkumaan.
No minä en yleensä kovin aikaisin sänkyyn möngi, siinä vasta puolen yön jälkeen. Saan paremmin unenpäästä kiinni kun on kunnolla väsynyt.

Saunassa tuli äsken käytyä, ihana olla ja kirjoitella ja nauttia kesäillasta vaikka sukankudin kädessä ja katselemalla telkkaria.

Hyvää yötä kaikille teille, nukkukaa hyvin ja rauhallisesti, ja virkeenä ylös aamulla !!!!

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia kukkasia sulla. Kyllä minulta viimetalvena paleltui moni kukka. Oli ensin vesisateet. Sittenkun tuli kova pakkaskausi,niin lunta ei ollut kuin vähän. Kauniin kortinkin olet taas saanut aikaan. Kyselit muurauslangasta. Onhan se vähän kankeaa virkata,mutta ei se niin paljon ota käsiin kuin esim. maton virkkaus.

    VastaaPoista
  2. Meiltä meni sammalleimu kokonaan viime talven lumettomilla pakkasilla. :( Niitä oli yksi kukkapenkki tiellepäin ja aina se on ollut tähän aikaan tosi nättinä. Nyt on sitten pelkkää rikkaruohoa sekin tila. Kolme vaikeaa talvea peräkkäin taisi viedä siltä voimat. Ihania kuvia pihalta siellä! Kyllä se vaan kevät ja kasvun ihme on ihanaa aikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !