Lukijat

torstai 1. elokuuta 2013

SIIVOUSTA, MATTOJEN PESUA YM. ARKIASKARESTA.

Tänään innostuin siivoamaan vähän paremmin.
Ensiksi kuistilla vein kaikki matot pesuun = koneeseen. Nyt ne ovat tamppausteleineellä kuivumassa.
Äsken vein viimeisen maton, ja siellä sataa tihkutti, hm, hm,,,,,,toivottavasti huomenna paistais aurinko.
Vaihdoin sinne puhtaat matot, katsotaan kuinka kauan ne pysyvät puhtaina :) ????

Pesin kahdet kristallikruunut. Ne minun on pitänyt jo pestä viime jouluksi. Siis eipä kovin myöhästynyt toi pesu. Siihen on hyvä aine keksitty, suihkuta kristallit ja anna kuivua. Lattialle levitin papereita suojaksi ja siihen tippui tietenkin toi pesuaine myöskin, mutta likaa ei lehdissä näkynyt ?
En tiedä mikä jippo aineessa on, mihinkä häviää lika, mutta nyt kun kruunussa on valo, kirkkaalta se näyttää, ja monet sateenkaarivärit !!!!

Pyyhein myös vitriinistä kaikki sisähyllyt+ esineet, ja muutenkin pyyhin pölyjä sieltä sun täältä.
Vaihdoin myöskin olkkariin puhtaan maton. Vanha odottaa pesua, yök.....ison maton pesusta en tykkää. Katsotaan pesenkö sen käsin vain pesuhuoneen lattialla ???

Sitten jossakin vaiheessa selkäni sanoi: STOP !!!!!
Varovasti, varovasti....yritin sänkyyn. Ähelsin ja puhalsin ja sinne jotenkin pääsin. Jonkin aikaa piti yrittää selkärankaa vasten patjan. Kipu oli sietämätön, mutta himmaamalla sain selkäni suoraksi.
Siitä sitten alkoi varovainen jumppahetki, joka kestikin melkein tunnin. Nyt on jo parempi olla ja pystyn istumaan tässä omassa tuolissani läppäri sylissä ja kirjoittelen teille tän päivän tapahtumia.

Rufus on mennyt untenmaille, tosin varmasti herää vielä hetkeksi, ja lopulta sitten simahtaa yöunille meidän sänkyyn, kun (yleensä) isäntä sinne kömpii ensin.
Rufuksella on ollut työn täyteinen kesä,kun se "vahtii  " kolmea taloa. Välillä on jomman kumman systerin mökeillä ja tietenkin tässä meillä omassa kodissaan.

Välillä käy marjastamassa metsässä tai pihapuskissa :)

Näin ollaan taas loppuviikossa, pian on isännän loma lusittu, viikko jäljellä. Enää emme lähde reissuun, nyt kesäreissut on tehty, poikien luona toki käymme, sehän kuuluu meidän elämäämme hyvin tiiviisti, lapsosia isoja tai pieniä on ehdottomasti nähtävä vähän väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !