Lukijat

keskiviikko 21. elokuuta 2013

LENKKEILYÄ RUFUKSEN KANSSA, SIIVOAMISTA JA MUITA ARJEN TOUHUJA.

Päivällä lähdin heti lenkille Rufuksen kanssa. Mietin mitä päälleni panisin, kun mittari näytti jo 20 ast. Laitoin uudet lenkkarit+tukipohjallisen sinne.
Eilen kun kävelin, niin otti niin päkiään kipeetä. No ei nuo lenkkarit siinä mielessä ole uudet, että olisin ne ostanut äsken, vaan en ole niitä käyttänyt ollenkaan.

Suunnistimme koirulin kanssa keskustaan, ja alkumatkasta huomasin että ohut neuleeni oli aivan liian lämmin. Laitoin sen lantiolle kiinni, ja niin jatkoin matkaa, olo oli parempi, ei siis liian kuuma.

Rufus haisteli joka heinän tupsun. Veti sinne ja tänne ja oli niin mielenkiintoisia hajuja, vaikka eilenkin tehtiin lenkki.

Puolessa välissä matkaa alkoi vasen jalan kaksi varvasta sattumaan. Aahaaa, nyt sen tempun teki, nimittäin rakkoja !!!

Jotenkin tulin loppumatkan, ja heti kotona katsoin, jes aivan oikein, kahden varpaan päällä mollukat ja lisäksi olivat menneet rikki.

Olisiko kenties ollut liian paksu sukka, hm, hm,???

Innostuin vielä siivoamaan oikein kunnolla työhuonettani. Kävin joka looran pienen sekä ison ja siltä väliltä läpi. Roskiin meni joitakin juttuja.

Kirppikselle laitan ainakin empossausaineita myyntiin. Olen todennut sen etten niitä käytä, jotenka turhaan vievät tilaa laatikoissa.

Innostuin vielä tekemään muutaman kortin. Kuivukoot rauhassa, otan sitten kuvan ja laitan tänne näytille.

Kahdeksan jälkeen tulin vasta istumaan olkkariin, ja kyllä selkä oli kiipee. Juuri ja juuri sain sellaisen istuma-asennon, että vähän alkoi helpottomaan kipu.

Nyt sitten pidän loppuilta vapaata, otan kutimen käteeni ja samalla vois katsoa telkkaa, ja jotakin nauhoitettua ohjelmaa.

Hyviä öitä teille kaikille, nukkukaa hyvin !!!

1 kommentti:

  1. Koirulit ovat ihania, mutta rakot ovat kamalia. Miksi ne tulevatkin, vaikka kuinka mukamas olisi oikeat kengät tilanteessa?! Argh.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !