Lukijat

keskiviikko 22. elokuuta 2012

MEHUSTAMISTA JA VÄHÄN KORTTEILUA.

Eilen aloitin mehustuksen ja tänään vielä jatkoin. Tein kaikenkaikkiaan yhteensä n. 60 l. mehua. Pakastin alkaa olla täysi, mutta onneksi meillä on varapakastin tuolla meidän vanhalla puolella. Se onneksi pelastaa tän tilanteen. Nimittäin pakastan kaikki mehut, koska mulla ei ole hyvää kellaria.
Kerään maitopurkkeja, pesen ne hyvin ja kuivattelen. Olen aloittanut keräämisen jo loppukeväästä, koska meillä ei hirmuisen paljon mene maitoa, koska meistä ei kumpikaan juo maitoa, mitä nyt kahvin kanssa menee.
Olen mehustanut tuolla pikkuverannalla. On tosi kätevä kun saa vain sanomalehdillä vuorata lattian niin eipä ole haitaksi vaikka vähän räpeltää :=). Toi mehustaminen on minusta aika suttuista touhua.
Isäntä on kerännyt marjat ja minä jatkanut siitä eteenpäin.

Huomenna saan pantua loput mehut pakkaseen. Siinä sitten on ensi talven vitamiinit mehun muodossa. No onhan sitä mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa ja puolukoita en oikeastaan laita ollenkaan.

Ai niin unohdin laittaa kortit jotka tein, mutta ehtii vielä tähän postaukseen:
2 kommenttia:

 1. Ruusukortti on todella kaunis ja veikeä tuo toinenkin.
  Minäkin pakastan mehut samasta syystä kuin sinä ja kaikki taitaa nyt olla jo pakkasessa.
  Puolukoita täytyy saada edes hiukan ruuan kanssa silloin tällöin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kortit , toinen hauska ja toinen tyylikäs.Miekii oon tehnyt mehua tänään keitin viimeisen kattilallisen,kun päänsärky pakotti välillä lepäämään
  Hyvää syksyn jatkoa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !