Lukijat

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

TYÖMIES ON LAITTANUT HANSKAT NAULAAN,PERUNOIDEN PEITTELYÄ.
Työmies päätti laittaa hanskansa naulaan.

No ei vaiskaan, siirrettiin vain telineitä toiseen paikkaan.

Vaikka nyt on vinkka tuuli, isäntä meinas jatkaa yläkerran parvekkeen laittoa.Mutta oli luovuttava, tuuli niin lujaa. Ei se tuuli häntä olis heittänyt alas, vaan oli niin kylmä.Siellä kaide odottaa puisia lautoja reunoilleen.


Ajatteli trimmeröidä ojanreunoja ja kukkamaiden reunat. 


 Siinä työmiehen hanskat ei aivan lyötynä naulaan vaan lepäämään joksikin aikaa. Kyllä nämä pian on kädessä jos ei tänään niin huomenna.

 Nämä vanhanajan narsissit kukkivat nyt vasta minulla.Nuo keltaiset ovat jo kukkineet ajat sitten. Siinä peruna ym. maa harson alla. Perunoille oli kaksinkertainen, ja silti jostakin pääsi pakkanen nipistämään vähäsen.


Tuolta pitäisi tulla hyvää perunaa....lapinpuikulaa.Onneksi meillä on joki pihamme vieressä, josta saa nostettua kasteluvettä kesäisin.

Uimapaikkana ei ole hyvä, on niin koskinen ja kivinen.

Kyllä pojat pienempänä hyppelivät kivillä ja kun vettä oli enemmän soutelivat omalla lautallaan.

Toki he osasivat jo silloin uida, mutta varovainen kuitenkin sai olla noiden kivien takia. Veden alla useat kivet olivat liukkaita, mataalaahan joessa on.


Tämä häkkyrä, isännän tellinkit odottavat työmiestä ehkä huomiseen asti, jos vaikka tuuli tyyntyisi.

5 kommenttia:

 1. Kyllä noin korkealla varmasti onkin ollut kylmä kun maanpinnallakin on saanut pukeutua taas ihan kunnolla. Kauniita narsisseja. Joesta on kyllä kätevä nostaa vettä, samaa minäkin olen nyt tehnyt uudella tontilla. Onko tehnyt jokivesi hyvää kasveillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme kastelleet monet vuodet, ei ainakaan näytä siltä että pahaa tykkäävät. Mansikoitakin olemme kastelleet sekä omenapuita. Ei tuu vesilaskua :)

   Poista
  2. Joo hyvä tietää että ihan tykkäävät jokivedestä 😊 onneksi tosiaan ei vesimaksut juokse kun saa sieltä kantaa veden 😊

   Poista
 2. Vastavierailulla moikka!

  Olisipa meilläkin oma piha ja perunamaa! Itse ostin juuri kolme ruusua parvekkeelle, ja siinä on nyt meidän pihatyöt tälle kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus minäkin toivon että olis vain parveke tai veranta. Varsinkin kun toi terveys renaa tuon tuosta.Mutta isäntä vielä tykkää ahkeroida pihatöitä. Vissiin sukuvika hänen puoltaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi !