Lukijat

perjantai 22. marraskuuta 2013

JOULUNAVAUS !

Eilisen päivän siivosin, ja taas kerran siivosin !!!!!!
Hyppäsin alakerran ja yläkerran väliä. Hain sieltä joululiinoja, -valoja. Päätin että meillä saa nyt sitten pitää joulunavajaiset.
Tänä viikonloppunahan on joulunavajaisia monessa paikassa, jossakin jo viime viikolla.

Nautitaan nyt joulukoristeista, valoista hyvissä ajoissa,  sitten tammikuussa mielellään jo laittaa koristeet ym. jutut varastoon laatikoihin. Niin saa alkaa odottaa melkein jo kevättä. Niin nopsaan tää aika vierähtää.

Ensi viikolla aion lähteä joulupukin pussia täyttämään, isäntä kun on kokopäivän töissä, aamusta iltaan.

Saan mennä ihan yksistään, olla niin kauan kuin haluttaa, ja ennenkaikkea kysymysmerkkinä on toi mun selkäni ??????

Se paljon sanelee mun ostoskierrokseni.

Yhden huivin sain tehdyksi itselleni valmiiksi ja taisi tulla ihan jeeees !!!!
Katsotaan venyykö lanka niin että sitä saa hetken päästä kiertää kaulan ympäri oikein kunnolla, tällä langalla on vähän sinne päin taipumusta :) ???

Laittelin joulujuttuja vähän jokapuolelle. Katsotaan kuinka paljon niitä ilmestyy lisää. Näin aikaisin kun alkaa niin vielä ehtii ennen joulua :) :) !!! Nyt on sen verran järkeä mukana, tajuaa että noi on vietävä taas yläkertaan säilöön, jotenka luulisin koristeiden pysyvän pienemmässä mittakaavassa, mitä silloin kun olin nuori :) :)

Tyttö-poika koristeet ovat tänä vuonna ostetut. En tiedä maltanko polttaa tuota kynttilää ??? Nämä ostin, kun ne kuvastavat lastenlapsiani, tosin heitähän on tuplana !


Enkeli on jo vanha, mutta nyt otin sen kaapista pois. Hyvä on antaa olla muutaman vuoden kaapissa, niin taas tuntuu kuin olisi uusi !!!

Eilen vielä innostuin paistamaan meille joulutortut, nami nami kyllä maistuikin hyvälle. Tein vielä siemennäkkäriä. Sain ohjeen vesijumppakaveriltani. Tästäkin tuli tosi hyvää, elikkäs voin tehdä toistekin !!!
Näkkärin raaka-aineet: maissijauho, seesam-pellava-kurpitsa sekä auringonkukan siemeniä + vettä sekä öljyä, mulla ei ollut jotenka laitoin sulatettua voita. Taikina oli löysähköä jotenka levitin suoraan pellille päin. Uunissa sain olla yhden tunnin, 150 asteessa.

Tyttövauvalle tein kortin, joka mun toinen vesijumppakaverini pyysi.
Leima on IBFS:n joka minusta on ihana. Sisällä on teksti/runo.
Isäntä on ahertanut uusien ovien kanssa, ne kylläkin ovat olleet jo aikaa valmiina, mutta niiden ympäri olevat laudat/pielet ovat olleet kesken. Etuoven kohdalla, veranta vaihtoi myös ulkoasuaan.
Mulla oli siinä paljon kiviä ympärillä, nyt on lautapohja, pylväikkö reunoilla ja fleksi pohjoisen puolella seinässä.
Kivet kärräsin ihan itse kottikärryllä tuonne jokirannan puoleisen talon reunaan. Joillakin on sepeliä, mutta meillä on luonnon kivijä.
Ihmeen hyvin toi selkä kesti ton työn, tosin aamulla oli jalat takareisistä ihan jäykkänä. Jumppani teki tosi hyvää, ja kyllä ne nyt ovat lientyneet.Pari kuvaa  laitan, en tiedä saako näistä ihan selvää miltä se nyt näyttää.


Tästä ovesta kaikki lähti, ja poiki sitten ton teranssin. Olen itse kyllä tosi tyytyväinen. Katsotaan mitenkä lumi tulee sisälle, ensi vuonna mietitään ton eteläpuolen fleksiä ??? Ovi on ihan suorassa, kuvaajassa vika :)  !!!

Tällaista tällä kerralla, illalla suuntaamme Lapuan Simpsiölle Gospel-Riderssine pikkujouluun. Otamme mukaamme yhden tuttavapariskunnan, jotenka luulen että mukava ilta on tiedossa !!!!

Tänä aamuna oli tullut lunta, aivan ihanaa. Rufuskin tykkää olla niin tuolla pihalla. Haluaa sinne vähän väliä, mutta ikkunasta pitää katsella, että pysyis omalla markilla !!!!
Tahtoo karata tuonne ison tien toiselle puolelle kyläilemään. Tie on tosi vaarallinen ylitettäväksi, autot ajavat lujaa ja molempiin suuntiin on vilkas liikenne ja kaikenlisäksi vielä ajavat lujaa, toi kahdeksankymmentä ei piisaa .......!!!!!!!!

1 kommentti:

  1. Eikös olekkin kiva laitella kaikenlaista jouluista esille.Terassi on aivan ihana!Kiva kun muutkin saavat lunta,se valostuttaa mukavasti.
    Mukavaa jouluavausviikonloppua!Rufus on ihana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !