Lukijat

maanantai 6. toukokuuta 2013

LÄMPÖISEMPÄÄ, KORTTIKÄRPÄNEN SURRAA !!

Sain äitienpäivä kukan jo etukäteen, kun itse valitsee saa mistä tykkää :) !
Isäntä osti mulle pihalle tarkoitetun amppelin, mutta eihän sitä tuonne kylmyyteen voi vielä viedä.
Tuulikin tuivertaa melkoisesti, aurinko tosin on näyttäytynyt tämän päivän.
Minusta tämä on nätti, samassa ruukussa on kahta väriä. Vien ton sitten teranssille, jotakin tuon väristä pitäisi saada kaveriksi toisiin purkkeihin. Mutta ne saavat vielä odotella lämpöisempää keliä.

Kävin taas kerran kuoputtamassa noita kukkatarhojani. Kyllä sieltä hitaasti esikot ja narsissit nousevat. Jospa toi eilinen sade vähän auttais niin ja tietenkin lämpöä lisää.

Täällä sisällä innostuin tekemään muutaman kortin. Selkä on ton jälkeen kipeenä. Onneksi mulla on tämä läppäri, voin istua hyvässä tuolissa kone sylissä. Tulee selkää samalla lepuutettua.

Tässä käytin Paperinauhasta ostamaani leimaa. Leimasinväriä leimaan+glimmer Mistiä suihkautin ennenkuin leimasin kuvan paperille. Tosin toi kimallus ei näy kuvassa.Jälki on vähän kuin vesivärijälki. Nuo pienet kukat leimailin jälkeenpäin.

Tämän kuvan tein samalla tyylillä, leima myös Paperinauhasta.
Tähän kokeilin ihan omaa tyyliäni. Pohjapaperille liimasin kangaskukat, jotka leikkasin irti vanhasta puserostani. Siitä oli jäänyt kaistaleet, jotka hyödynsin tähän juttuun.           

Tällaista kuuluu näin maanantaina, kaikille oikein hyvää viikkoa !

2 kommenttia:

  1. Kauniin kukka-asetelman valikoit itsellesi.. ihania kortteja olet myös tehnyt, mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo amppelikukkasi. Tuollaisen vähän samantapaisia minäkin meinaan terassille ostaa. Kyllä taas upeita kortteja. Ihmetellä saa miten hienot ideat sulla aina löytyy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !