Lukijat

lauantai 8. syyskuuta 2012

JOULUKORTTIEN VALMISTUS ALKOI !

No nyt sitten on virallisesti avattu joulun-aika. Nimittäin tein koevedoksia tai oikeammin ne tulevat oikeaksi joulukorteiksi kun sen aika on.
Ajattelin tänä vuonna tehdä ns. yksinkertaisempia kortteja.
Pääsempä vähän vähemmällä, jos ei toi selkä anna kovin kauaa olla yhdessä paikassa, niin milläs sitä sitten tekee, kun pitää istuskella tuolissa pöydän ääressä.
Seisoviltaan on pikkaasen hankala tehdä näitä kortteja.
Laitoin tänä syksynä ekaa kertaa puuhellaan valkian. Kylläpäs se oikein tuoksuu hyvälle ja lämmittää.
Ulkona on kolea ja sateinen ilma. Eipä Rufuskaan kovin kauan siellä viihtynyt.
Hain myös tuolta pihamökistämme jo kahvikeittimen ym tykötarpeet pois. Astiat siellä toki ovat koko talven ja taas ensi keväänä pesen mitä on pestävää. Yleensä käytämme paljon kertakäyttö juttuja.
Ruokaa en siellä paljon tee, vaikkakin grilli siellä on. Olen huono grillimestari, makkaran paistaminen juuri ja juuri onnistuu :=) !!
Annoin äsken Rufukselle ison teippirullan pahviosan, tuossa sitä vähän sen kanssa piti leikkiä ja heitellä ja se haki sen mulle. No se alkoi kyllästyttää sitä nopsaan, ja nyt se on aika hyvin järsittyTässä muutama joulukortti malli, joita aion kyllä tehdä lisääkin: Käytin kohokuviointi taskua, glitteriä ja eri teksteillä joulu-tervehdys. Distress musteilla pohja.

Tein tällaisenkin kortin, sen kuvan väritin jo eilen:

Vielä vähän kesäistä tunnelmaa. Voihan tuon antaa vaikka talvella. Noita ns. mies-korteista on pulaa.

Lisäilin äsken puita pesään, voi että kun on ihanan tuntoista. Enää kynttilät puuttuvat ja sehän järjestyy tosi nopsaan, ei kuin esille ja sytytys ja se on siiiiiiinä !!!!!

1 kommentti:

  1. Kynttilät minäkin sytytän, kun saan nuo viimeiset sienet purkkiin.
    Ihanaa syksyistä viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !