Lukijat

perjantai 18. syyskuuta 2015

SYYSKUU MENEE KOHTI MARRASKUUTA ??!!!

Mitenkä se näin voi olla ????
Pian on joulu, koska lokakuu on kohta ja senhän jälkeen on kohta joulu :):)

Syyskuu on ollut tosi kaunista, paitsi tänään jytyytti ukkonen ja satanut melkein koko päivän.

Äsken sain viimein ja vihdoin sukat valmiiksi, päättelin langat heti, koska se on minusta ärsyttävintä noissa sukissa !!

Sukkien päät piti tehdä eri langasta. Toi varsi vei yllättävän paljon lankaa. Tuohan on sellanen malli että parhaiten se näkyy kun on jalassakin noin rypyssä.

Kortteja oon väsäillyt, koska taasen lokakuussa on paljon synttäreitä. Yksi kortti jo meni josta en huomannut ottaa kuvaa.

Joulukorttejakin olen väsäillyt muutaman. Menen taas yksinkertaisella mallilla. En värittele leimakuvia, koska selkäni ei anna mun olla kovin kauaa tässä työpöydän äärellä.
Hyvä kun väritän nämä ns. normaalit kortit.

Muutama kuva joulukorteista:

Tässä käytin kohoainetta tuohon tekstiin. Kuluttelin loppuun valkoisen tahnan, johonka ripottelin kimmaltavaa jauhetta, joka tosin ei näy tuossa kuvassa.
Näin aion tämän vuoden kortit tehdä. Noita kuvia mun pitää ostaa uusia, nuo ovat viime vuodelta jääneet, samoin kuin nuo tekstit.

Vesijumppakin on alkanut, kolme kertaa on ehditty pitää. Kyllä se vain hyvää tekee. Olen myös käynyt sauvakävelyllä, maanantaina menen taas hierojalle, katsotaan mitä hän nyt tuumailee mun hartioistani ja tosta vasemmasta olkapäästä.

Toissa sunnuntaina oli lapsenlapsellamme jalkopallo peli Seinäjoella, jotenka me mummana ja paappana piti mennä häntä kannustamaan, jonka mielihyvin teimme.
Onhan nämä kaikki meille uutta, koska hän on vanhin elikkäs eka lapsenlapsemme.


Mitalia piti varovasti purra, hammas irtoamaisillaan. Potkupallon hän sai myöskin.


Pikku veli kisanallen kera sekä lahjaksi saatu pallo.

Sattumoisin oli hieno ilma silloin, pelin jälkeen mentiin syömään Subwayhin.
Nämä ovat niitä luksusaikoja meille !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !