Lukijat

tiistai 18. joulukuuta 2012

KUULUMISIA, YHTÄ SUN TOISTA .

Tänään kävin tämän vuoden viimeisellä fysikaalihoidossa.
Ensi vuosi kun koittaa, tämä tyttö marssii jälleen tutusta ovesta sisälle. Jotenka hyvin alkaa, nautinnollisella, jutulla, vuosi 2013. Toivon ainakin.

Tilasin Näpsäkästä marraskuussa kynttilät-stanssin. Sitä ei kuulunut ollenkaan, soittelin sinne päin.
Sain toisenlaisen tilalle, vähän oli kalliimpi, mutta en joutunut maksamaan erotusta.

Kivan näköinen kuva siitä tuli kun stanssasin. Tosin vähän huonosti leikkasi parista kohdasta. Piti muutamaan kertaan kiertää Guttlebutin veiviä, ja kaikenlisäksi panin yhden kartongin lisää, niin lopulta sain kuvan ehjänä esille.


Innostuin vielä tekemään yhden kortin, ajatellen ensi vuotta tässäkin. Joulukortteja kun en enää tänä vuonna tee :=( := !!!! jostain kumman syystä.
                           
Ajattelin tehdä ns. kaikille sopivan kortin, no tietysti ei lapsille.

Rufuksen pesimme eilen isännän kanssa. Tais olla koiruli jo joulusaunassa/vannassa vähän aikaisin.
Kovasti se tykkää olla pihalla vaikka lunta on paljon ja pakkasta ihan tarpeeksi. Aamullakin se juoksi tai oikeastaan hyppeli kuin kilipukki yli lumikasojen.

Tässä ei tartte muuta kuin tehdä normi viikkosiivouksen ja sitten saapi joulu tulla meidän kotiin.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti:)
    Tunnelmallista joulunaikaa sinulle:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulla vaan niin kauniita osaa olla korttisi. Eikö Rufukseen tartu lumipallot. Meidän koiruli on niin hullaannuksissa lumeen ja kieriskelee siellä kaiken aikaa. Ai,että alkaa vuosi 2013 nautinnollisesti. Mulla ei,mulla on heti 2.1.13 syöpälääkärille aika polila,en selvinnyt syksyllä syöpätarkastuksissa,kokeissa joutunut hypätä koko ajan,enkä yhtään tiedä mitä mulle sanotaan. En ole tästä blogissa vielä puhunut,sulle vaan kerron,vaikka julkinenhan tämäkin blogi on. Jokatapauksessa ihanaa joulunodotusta sullekkin. Meillekin se saa kohta tulla. Lattiat pesen ja pyykit silitän,niin sitten on valmista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !