Lukijat

lauantai 18. tammikuuta 2014

SIIVOUSTA VAIKKA OLIN FYSIKAALISESSA.

Eilen kävin hierojalla. Kyllä vain teki hyvää. Oli jumipaikat jo vähän paremmat, mutta neljän viikon kuluttua uudelleen.

Sukkakurin ei oikeastaan edistynyt ollenkaan, säästelin vähän noita käsiäni.

Tänään kuitenkin siivosin tän alakerran, oli ihan pakko !!!

Eilen isäntä heitti kaikki petivaatteet pihalle, ja minä vuorostani pesukoneeseen.
Tänään sitten mankeloin lakanat ja pyyhkeet, ja pari koneellista tuli uutta pyykkiä vielä lisäksi tälle päivälle. Yksi koneellisen olen levittänyt jo narulle, toinen pyörii koneessa.

Tein ruuaksi uunilohta, kyllä taas maistui hyvälle. Laitan vain suolaa, sitruunapippuria sekä sipulijauhoa päälle ja uuniin. Helppo tehdä ja maistuu vihannesten kanssa hyvälle. Isännälle pitää keittää aina perunoita, se on niitä perunaukkoja :) !!!!

Talvi on tullut tänne meillekin oikein kunnolla, mittari näyttää jo - 21 astetta. Vähän on lunta, sais vaikka lisääkin tulla.

Aamulla hain postin ja Rufus tuli samalla käymään pissalla. Vähän se haisteli ympärilleen ja nosteli tassuja ylös. Oli jopa kahdella tassullaan seisomassa, oli sillekin kylmää toi lumi.

Eipä tarvinnut pelätä että lähtee käymään naapureissa :)  !!!

Jospa menis huilottamaan selkäänsä tuonne paremmalle tuolille ja ottais sen kutimen käteensä.

Hyvää viikonloppua teille kaikille lukijoilleni  kera tulppaanikimpun, jonka sain mieheltäni alkuviikosta. Nuo ovat lakastuneet jo, ovat roskiksessa, onneksi kuvassa hyvän näköiset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !