Lukijat

perjantai 13. joulukuuta 2013

KAIKESSA RAUHASSA.

Joulu se lähestyy ihan kaikessa rauhassa. Mulla ei ole kiirettä.......lahjat on pakattu, joulusiivot tehty, koti koristeltu. Niin mihinkäs tässä enään kiirus on ???

Huomenna on yhdet pikkujoulujuhlat, saan mennä kuuntelemaan Takametsien miesten kuoroa.
On se vaan mahtavaa kun miehet laulavat.

Tänään menen käymään keskustassa, vähän asioilla. Ystäväni on lupautunut tekemään mulle hyvää perunalaatikkoa, ne haen häneltä.

Loota on oikein immelletty ja hyvistä raaka-aineista tehty, nam, nam. Maltanko olla syömäti jo tänään yhtä lootaa :) pitää laittaa heti pakkaseen että piisaa jouluna !!!!

Tein vielä 15 kpl joulukortteja ja nekin vien tilaajalle. Olivat tosi yksinkertaisia, vintagetyylisiä, kahta erityyppistä. Korttipohja on ruskea pitkä malli.

Eilen väsäilin vielä pari surukorttia, kun ne ovat loppuneet minulta.
Valitettavasti niitä pitää myös olla jemmassa, vaikka ei haluaiskaan. Mutta elämä on !!!!  :( :(

Lumet ovat melkein menneet, pääkallokeli vain jäljellä. Piikkikengillä pitää lenkkeillä, ne onneksi pureutuvat hyvin jäähän.

Kieli keskellä suuta astelen autolle, kauppaan lähtiessä ei passaa pitää piikkejä !!!

Isäntä lähti iltavuoroon, jotenka minulla on rauhaisa ilta tiedossa. No ei me täällä pahemmin kaksistaankaan ääntä pidä.

Rufus on seuranani.
Kutomista olis vielä yhden vesselin sukista toinen+ekaa jonkin matkaa. Sitten nekin saavat mennä pukinpussiin. Karkkeja ei meidän lapsukaiset syö, jotenka sitäkään ei tartte ostaa !!!!!!

Laitan korteista kuvat tänne, yksi puoliteelmäs on vielä tuossa työpöydällä. Se kuivuu, niin pystyn jatkamaan sen loppuun.

Risti harmaata kartonkia, staanssi Sizix.

Stanssi Mariannen, kukkakoriste, pohjapaperi koristeellinen, siksi ei muuta koristeita.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi !