Lukijat

maanantai 30. syyskuuta 2013

VIIMEINKIN SUKAT VALMISTUIVAT, SEKÄ MUUTAMA JOULUKORTTI.

Lähdin puoliltapäivin käymään S:joelle. Kävin ostamassa lahjan meidän nuoremmalle pojalle, hän täyttää 1. vuotta. Synttäreitä juhlitaan 13 pv.

Lokakuussa onkin meidän perheessä monella syntymäpäivä, jotenka kakkua saadaan syödä.

Kävin Paperinauhassa ostamassa uuden neliökortti pakkauksen. Nyt olin paaaaljon viisaampi, enkä laittanut mihinkään toiseen pussiin. Ettei kävisi pientä katasrooffia, :) !!!!


Ostin nämä kaksi Deep Redin uutta leimaa. Näitä on mukava käyttää vaikkapa poikien tai miesten korteissa.

Kotiin pääsin yllätävän nopsaan, vaikkakin useammassa kaupassa tuli käytyä.
Jotenka ehdein vielä tekemään muutaman joulukortin.
Sukkia olen myös kutonut, nyt sain valmiiksi sukat, joihin sain ohjeen Facebookin : Voihan villasukka-ryhmästä. Oli kirjoittaja tehnyt todella hyvän ohjeen, josta minäkin ymmärsin jotakin :)

Lanka on minun ns. vakituinen lanka 7. veikka.

Nyt jatkan illanviettoani, istuen ja huilaten tuota selkääni. Ei näyttänyt selkäni tykkäävän tän päivän urakasta. Onneksi huomenna on taas vesijumppaa, saa vähän kunnon liikuntaa !!!!
Keskiviikkona olen menossa parturiin, hiukset saavat väriä ja vähän siistimistä.

Torstaina on myös menoa, jotenka sitten taas on viikonloppu edessä. Kyllä tämän eläkeläisen päivät menevät nopsaan, vai olenko tullut hitaaksi, kun ei tunnit tahdo riittää vuorokaudessa !!???

6 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja kortteja olet tehnyt noista papereista, kiitos ideoista:) Eilen juuri pyörittelin noita papruja tehdäkseni jotain.

  VastaaPoista
 2. Niin,niin kauniita sinun joulukorttisi,todella viehättäviä. Sukatkin on komeat. Kuinka ollakaan,minäkin menen kampaajalle tälläviikolla,mulla on aika torstaina ja huomenna keskiv. ajelen Seinäjoelle keuhkolääkärileni. Perjantaina ajattelöin puolen päivän jälkeen lähteä messuiille,kunhan saan miehet ruokittua. Entä sinä ?

  VastaaPoista
 3. Oi miten olet ehtinyt tehdä kaikennäköistä kivaa:-)
  Vastaus kysymykseesi, ne leikkeet ovat 2mm kartonkia, aika taipuisia. Olen ne kulmat leikannut ihan saksilla, tosin tein paperista 90 asteen kulman ja sen avulla niin sain samaa kokoa olevia:-D

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat kortit ja mitkä sukat! Vau! Mun kärsivällisyys ei nykyisellään riitä mihinkään uuteen kuvion opetteluun. Niin huono keskittymiskyky, että ohjeetta tulee valmiiksi kaikkea nopeammin. :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kortteja ja minäkin ihastuin sukkiisi. Netistä löytyi ohje ja aion myös itse kokeilla. Jos kiinnostaa ihanat leikekuvat atc-kortteihin, omani ovat täältä http://www.matkukuus.fi/kauppa/leikekuvat (on oma kauppa) Inspiroivia askarteluhetkiä sinunkin syksyysi <3

  VastaaPoista
 6. Vielä sen verran, että mistä nuo luistimet olet hankkinut? Ihanat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !