Lukijat

perjantai 20. syyskuuta 2013

OTTAA SITTEN PÄÄHÄN JA LUJASTI !!!!

Kävin keskiviikkona ihotautilääkärillä. Taudin nimeksi tuli:Perioraalidermatiitti.
Kauhee sanahirviö, tuonkin lunttasin :)

Kävin myös muutamassa kaupassa asioilla.
Paperinauhasta ostin korttipakkauksen+kirjekuoret (50 kpl) ja vähän jotakin muuta.

Kävin myös Lidlissä.Ostin isännälle energiajuomaa, joka on sellasessa läpinäkyvässä pullossa, muovinen.
Laitoin sinne Lillin pussiin ton Paperinauhan pussin !!!!!!!!!!!!

Kotona huomasin et yksi pullo oli mennyt jotenkin rikki ja vuotanut pussin pohjaan tota sinistä juomaa. Avasin myös Paperinauhan pussin ja sieltä tuli esiin KAUHISTUS !!!!!!!!!!

Se kokonainen 50 kpl:n korttipaketti oli sinistä märkää lillinkiä toisesta päästä. Mur mur kyllä mä olin ittelleni vihainen. Miks olin pannut ton pussukan sinne juomien joukkoon.?????

Ei auttanut kuin jokainen kortti erikseen ja panna kuivumaan.
No jäihän sinne hento sininen vana. Mietin mitä tehdä, ?????

Ajattelin ensin tehdä vain yksipuolisia kortteja, ja sit mä kokeilin ns. piilottaa ton kortin pään, ja pitää silti kortin kaksipuolisena. Tässä pari esimerkkiä:Toisessa peitin yläreunan, ja laskin kuvan alemmas+kiiltonauha molemmin puolin korttia.
Samoin ton tyttö ja poika laulavat, punainen paperi alareunaan, käänsin sen toiselle puolelle jonkin matkaa, niin peittyi se sininen vana.

Noilla systeemeillä aion ainakin suuremman osan kortteja käyttää.

Ostin vielä tälläsen leimasetin, siinä on kivoja aiheita käsityökortteihin.Kahdet pikkupoikien sukat ovat valmiina, vien ne kun käymme sunnuntaina heitä katsomassa.


Niin ja vielä lopuksi nyt se toimiiiiiii.........nimittäin meidän maalämpö !!!!


6 kommenttia:

 1. Onnea uudelle lämmitykselle :-)
  Hienot kortit teit, peittelet vaan kaikki sutut papruilla.
  Itse olen jo oppinut ettei kassiin voi laittaa mitä vaan, yksi talven lensin kaupasta tullessani nurin sillä seurauksella että maitopurkki hajosi sen seurauksena ostamani lankakerä meni piloille ja kännykkäkin sai oman osansa. Piti hankkia uusi, puhelin ei kestä ainakaan maidossa uittamista!! Nykyisin ainakin yksi jugurttipurkki on aina rikki jos on paljon tavaraa kassissa:(

  VastaaPoista
 2. Voi apuwa! Voin uskoa sen turhautumisen ja kiukun, kun huomasit papereiden olevan "piloilla", mutta hyvin tuo peittotehtäväkin toimii! Niinhän se menee, että kyl keinot keksii, jos tarve vaatii. :)
  Itselle ei ole vastaavaa sattunut, mutta silti kaupassa laitamme aina esim. jogurtit omaan pussiin, pakasteet omaan pussiin jne, ja ruuat on eri kassissa, kuin kaikki taloustavara tms. En tiedä, olenko sitten liian tarkka vai liian varovainen vai mitä liikaa, mutta toisaalta, eipä ole sattunut kiukkupurkauksiakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja ja somia sukkasia olet tehnyt:)
  Tuo maalämpö taitaa olla aika hyvä juttu!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset vierailusta buduaarissa.Kyselit miten olin tuon kortin tehnyt.Mustalla värjätty turkoosille kartongille ja valk.maalikynällä tehty nuo valkoiset alueet.musteella myös nuo tahrat paperissa.
  Jienosti oot saannu vahingon korjattua.Miullakin toi käsityösetti.saksileimaa oon vasta käyttänny embrossasin yhteen ompelukorttiin.

  VastaaPoista
 5. Voi kökkö miten kävi! Onneksi sinisen saa kikkailtua piiloon ettei ihan hukkaan kortit mene. Hirmu kauniit nuo käsityöaiheiset leimat.

  VastaaPoista
 6. Olipa huono tuuri - tai paremminkin surkea korkki! - mutta hyvin sait peitettyä - kauniita ovat korttisi! Entäs jokin suihke - glimmer mist tms.-----tulee niitä tippoja, peittäisikö se - taqi lisää raitoja, vois luulla, että se alkuperäinen rantu kuuluu täysin joukkoon......

  Iloa ja valoa elämääsi - nämä on kuitenkin pieniä murheita - itselläkin tapana kyllä ottaa pultteja - ja paljon pienemmistä asioista....huoh.....sitten kuulee tarinoita tosielämästä - ja vähän aikaa osaa arvostaa omaa elämäänsä.......

  Minä lähden kohta luupiikkiin ottamaan kortisoniopiikin - ei ole venytykset ja virutukset auttaneet, joten tätä nyt kokeillaan - minkähänlainen on tuokin juttu...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !