Lukijat

torstai 10. tammikuuta 2013

FLUNSSAINEN OLO JATKUU.

Eipä tänäänkään tule helpotusta tähän flunssaiseen oloon. Lääkekuuri jemmassa, mietin koskahan sen aloittaisin.
Välillä tekis mieli tehdä jotakin, mutta mitä?? On vaan niin heikko olo, tulin tänne koneelle, koska käsillä tekis  jotakin, kun ei jaksa oikein kutoa.
Onneksi tänään tuli uusin KodinKuvalehti. On mulla joululahja kirja: Sofi Oksasen, mutta ei inspis riitä oikein kirjan lukemiseen asti.
Eilen kävin kampaajalla, joka laittoi uuden värin sekä siisti vähäsen hiuspäitä. Sainpahan huilata vain. Hän laittoi harteilleni lämpökauratyynyn ja poskenpäihin ruottintippoja sekä myös lasilliseen veteen.
Siis mua oikein hemmoteltiin. Toi värjäys on luonnon omia värejä, ekokampaajan tittelin ovat molemmat tytöt saaneet. No ei sitä ilman saa, vaan siihen käytiin oikein koulua, työn ja perheen ohessa.

Eilen tuli askartelukirppikseltä ostami numerostanssi:


Yhdet sukat olen uudenvuoden jälkeen jaksanut kutoa. Kudoinhan minä pukin pussiin sukkia ja lapasia, mutta en muistanut ottaa niistä kuvia.Yritin eilen väritellä yhtä leimakuvaa, mutta siihen se jäikin, kortin tekeminen ei nyt inspiroi, kait se inspis iskee jossakin vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Paranemista sinne oikein kovasti! Ei sitä millään jaksa innostua tavallisesti kivoista asioista flunssan keskellä. Onpa nuo villasukat ihana!

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista!! Flunssa tuntuu olevan aika sitkasta myös täällä päin. Itse en ole ainaskaan vielä tartuntaa saanut, mutta kaksi lastani ovat juuri tällä hetkellä myös kovassa flunssassa. Mukavaa viikonloppua ja nuo sukat ovat todella upean väriset!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !