Lukijat
perjantai 12. heinäkuuta 2019
OMAN MAAN MANSIKOITA.
Mansikka-aika on meillä avattu.
Siinä eka satsi, nuo menivät suuhun ja tein yhden mansikkakakun.
Kylläpä maistui herkulliselta.
Nyt on tullut jo niin paljon, että sain 12 litraa pakkaseen sekä vielä parin päivän aamu-
puuroon ja jälkkäriksi vaniljakastikkeen kera.
Mansikat ovat selvästi isontuneet.
Tässä vielä muutama oikein kunnon molluskat.
Laitoin mansikat pakkaseen kokonaisina, sokeria vähän mukaan.
Mansikkahan syö oman sokerinsa, olen tän oppinut aikoinaan yhdellä kurssilla.
Otan mansikat sulamaan, ripottelen niiden päälle vielä sokeria, ja suoraan jääkaappiin,
Kaikkein parasta ovat, kun saavat rauhassa sulata.
Kyllä suussa nyt maistuu kesä ja tietenkin mansikat.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkulliset mansikkakuvat, namps!!
VastaaPoistaTotta herkullisia olivat.
PoistaVau! Kyllä on muhkean ja herkullisen näköisiä mansikoita! Meillä orava ehti tehdä tepposet ja söi osan raaoista mansikoista. Lämmintä viikonloppua toivotellen Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia
VastaaPoistaAlkuun mansikat ovat isoja. Meillä orava käy kypsiä syömässä, vie suussaan metsäänkin.
PoistaTosi hyvin tulee teillä mansikkaa. Minun minimansikkamaastani tuli vain yhden piirakakn verran ja muutama naposteltava :)
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinulle Tuija <3
Kiitos samoin sinulle Outi myöskin.
PoistaNam, miten ihania oman maan mansikoita. Täytyyhän niistä edes yksi kakku kesässä tehdä.
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinulle!
Taitaa tulla niin paljon mansikoita, että teen useamman kakun.
PoistaOikeaa lähiruokaa. Ja herkullista sellaista.
VastaaPoistaMeillä alkaa pääsato olla jo ohi.
Oikein ihanaa viikonloppua sinne!
Meillä taas on vasta alussa.
Poista