Lukijat

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

SE ON MINUN PÖYDÄLLÄNI.

Tänään postista tuli mahtava paketti. Isäntä toi yllätyksenä minulle!!! ARVATKAA!!!
Nimittäin uuden läppärin. Nyt kirjoitan tätä juttua upouudella koneellani.

Asetuksia ei läheskään kaikkea ole vielä. Kuvat, s.posti, ym. puuttuvat.
Mutta onpa saatu jo netti pelaamaan, ainakin hyppysissäni siltä tuntuu.

Laitoin jopa yhden uuden kuvakansion. Katsotaan osaanko ne siirtää sieltä tänne :) ??

Ensiksi saanko esitellä tässä koneeni:
Vähän hidasta tää vielä on ennenkuin opin näppäimihin jotka ovat minusta lähempänä toisiaan mitä vanhassa koneessa, siinä kun oli oma näppäimistö, elikkä se oli vanha kunnon pöytäkone+tornimallia.
Tosin se ei loppuaikoina ole toiminut hyvin, olen saanut panna se viisi kertaa jopa päälle ennenkuin onnistuin saamaan sen nettiin. Se jumitti vähän väliä.
Ainakin kuva tuli tänne näkyville!

Tulvat täällä Etelä-Pohjanmaalla ovat alkaneet. Meidänkin joki on tänään jo nurmikolla asti. Kuvaa en ole vielä ottanut siitä. Vesi nousee vielä, niin otan sitten uudemman kuvan.
Laitan tähän eilisen päivän jääpadoista kuvan:
Tuossakin vesi näyttää olevan heinikon rajalla.

Tälläiset kuulumiset keskiviikko päivänä.
Jatkan koneeni opiskelua.

3 kommenttia:

  1. Kiitos Tuija kommentistasi! Aivan ihanaa saada kotimaasta postia,siellä näyttää olevan vielä tosi huono kevään alku, mutta kunnes kesä tulee sitä ei voita mikään maa. Sinulla on hieno kone ja kohta se pelaa kunhan saat tuntumaa siihen. Lämpimät terveiset täältä!

    VastaaPoista
  2. Muistan sen tunteen, kun poika toi minulle uuden läppärin. Mies ja poika olivat hankineet sen minulle lahjaksi, vautsi. Nopeasti sä opit käytön ja neunoja aina voi joltakin kysyä. Onnea uudelle "lelulle" ja mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon uudesta koneesta. Minä kans jännitän tällä saanko oman läppärin viikonlopuksi. :) Itselle tulee kans varmaan melkoiset opettelut, kun ei erillistä hiirtäkään ole, mut sen päätin, et yritän pärjätä ilman erillistä hiirtä...opettelen. Yritän ainakin. :) Zemppiä sinne opetteluun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !