Lukijat

keskiviikko 8. elokuuta 2012

HEMMOTTELIN ITTEÄNI, UUSIN MAGNOLIA LEHTI !

Kävin suorastaan hemmottelemassa itteäni. Olin fysikaalisessa, kyllä teki hyvää toi hieronta. Lähinna yläselkääni annoin hieroa.
Katsotaan mitä ton vasemman käden kanssa tehdään. Lääkäri päättäköön siitä.
Eilen olin kuvassa ja ultrassa, ja samalla reissulla kävin pikipäiten vähän asioille.
Tiimarista ostin kaksip.teippiä, jota käytän paljon kortteja tehdessäni. Näpsäkästä hain yhtä lehtistanssia, mutta sitä ei ollut, mutta toisen laisen ostin, sekin oli minusta ihan kivan näköinen:


laitan seuraavaan korttiin tästä lehdet, ne ovat ihan kivan näköiset.
Isäntä lupas mennä jokeen uimaan, niin se vain uskalsi piipahtaa sinne, tässä todistusaineistoa :=) !!!!

Pitänee varmasti lopetella kirjoittaminen, ettei hartiat vain jumiudu ?? vois mennä vaikka kutomaan sukkaa , he ,,he sittähän ne ei jumiudu, eihän ??

3 kommenttia:

 1. Kiva oli tulla tänne ja laitoin heti itselleni ylös tämän uuden paikan. Isäntä sitten luopui talviturkistaan. Turkista puheenollen,kyllä meillä koiruunen on sitten karvanajolla, ettei pahemmasta väliä.Onkohan teillä? Selasin tätä sivua ja huomasin,että sinulla on samanlainen ruusuinen kahviastiasto,kuin mullakin. Olen omani ostanut Viipurin torilta.

  VastaaPoista
 2. Samoin lukijaksi jäin :) juu, vai sukkia eihän niistä hartiat jumuidu ei sitten yhtään, en myönnä en ;) koneella olo kuitenkin jumittaa enemmän kuin kutominen, kutomisessa kädet liikkuu kuitenkin jotenkin.
  Kivoja juttuja sinulla täällä seurataan mitä vielä keksitkään.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa hemmottelua. Nuo stanssit on minullakin ja taitavat olla uusimmat hankintani. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !