Lukijat

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

SYNTTÄRIT, JOULUKORISTELUA, MUUTA MUKAVAA.

Niin meni Itsenäisyyspäivä synttäreiden merkeissä.
Vanhin lapsenlapsistamme täytti 6v. Juhlahumua oli melkein yhtäpaljon kuin Tampere talossa.

Jos saanen ilmoittaa että Suomen tasavalta muuttui yhtäkkiä Kuningaskunnaksi. Tosin minulla ei ole kuvatodisteita tapahtumasta.

Kuninkaana oli Noa sekä kuningattarena Venla. Me juhlayleisö kättelimme ja toivotimme Hyvää Itsenäisyyspäivää !!!

Oli meillä kaikilla niin hauskaa, Kuningas oli pukeutunut: kruunu päässä, takkina vaalean punainen kylpytakki, jaloissa koirulitossut. Kuningatterella tiara päässä, prinsessa mekko sekä vaalean punaiset prinsessa tossut :) :)

Eipä sitä kaikki ole saaneet olla moisissa juhlissa !!!! Harmi vain kun kuvaaja oli, luultavasti, unohtanut hommansa, eikä näin ole kuvamateriaalia.

Onneksi sain otetuksi 6v. sankarista kuvan .


Elvin käveli jo muutaman askeleen, jotenka voisi sanoa, isosiskon synttäreiden kunniaksi, iso siili oli siinä touhussa mukava apu. Ensin seisomaan, siilen heitto ja muutama askel, se oli siinä !!!!
Täällä kotona olen kutoa tikutellut sukkia kovalla vauhdilla, että saisin ne pukin pussiin, pukki kun ei odota yhtään, sillä on kova kiirus aattona.

Olen laittanut joulunvaloja, kynttilöitä ym. koristeita tänne sisälle ja pihalle.
On niin jouluntunnelmaa, kun ulkona on jo jonkin verran lunta, pakkastakin jo ihan mukavasti, ei nyt sentään 20 ast.
"kasvihuone" on saanut lisää asukkaita.


Samoin tämäkin.Näin olemme siirtyneet jo hyvin lähelle jouluaattoa. Onneksi sain kaikki lahjat paketoitua, kun ei koskaan tiedä joulupukin apulaisten tuloa. He hakevat paketit ja viedät ne Sundomiin. :) :)

Pitäisi jaksaa kokeilla uuden ikkunapesurin toimintaa. Onko imuri siinä hyvä, sen takia oikeastaan ostin sen. Mua inhottaa kun pitäisi olla monta kättä siinä hommassa kun kuivaa ikkunaa, aina siitä kuitenkin se kura-nokivesi tippuu ikkunapuitteille ja siitä sitten pitkin seinää.

Olishan noita ikkunoita hurumykket, kun vain olis inspistä. Mutta toi selkä tahtoo vihoitella mulle tuollaisesta hommasta.
Joulupakettien laitossakin oli loppupäivä selkä niiiiin kipee, vaikka yritin jumpatakin sen jälkeen.
Illalla kun pääsin tuoliini istumaan ja kutimen otin käteeni, alkoi jonkin kuluttua polte loppua.
Huooooh onneksi.
Nyt tietenkin pää oli kipeenä kun heräsin. En vielä ainakaan ole ottanut migreenin täsmälääkettä, toki pari väkevää särkylääkettä.
Tuntuis että vois mennä ohi, silmiin ei ainakaan ota tämä koneella olo.

En meinannut muistaa panna siitä toisesta ulko-ovesta kuvaa. Ekahan on ollut valmiina jo jonkin aikaa. Tämän kuistin oven kohdalla oli vähän enemmän hommia, kun otimme yhden ikkunan tyystin pois, että mahtui leveämpi ovi.

Vanha koirulimme siinä toivottaa tervetulleeksi. Nimen ostin taannoin, monta vuotta sitten, T:reen käsityömessuilta.

1 kommentti:

  1. Onnea päivän sankarille :)
    Ihania jouluisia kuvia sinun kodista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !